Obligatierendementen zijn gedaald nu de wereldwijde economische angsten zijn toegenomen.

Voor degenen die op zoek zijn naar veiligheid in de technische handel, kunnen deze drie sectiespelen onderdak bieden, zegt Ari Wald, Oppenheimer’s hoofd technische analyse.

“Voor ons is het belangrijk om deze daling van de rentetarieven overal ter wereld te zien en de dreiging van een vertraging van de wereldeconomie te signaleren. We verwachten dat een premie zal blijven worden geplaatst op deze bedrijven met een hogere groei, grote kapitalisatie, en dit omvat veel van je populaire grote namen als Apple, “zei Wald maandag in een CNBC-segment” Trading Nation “.

Na het slecht presteren van de markt aan het begin van het jaar, is Apple deze maand uitgebroken. De voorraad is in maart met 9 procent gestegen, veel beter dan de opmars van S & P 500 van minder dan 1 procent.

Apple-aandelen stegen dinsdag met 1,8 procent, een dag nadat ze onder druk kwamen te staan ​​toen de iPhone-maker nieuwe abonnementsdiensten aankondigde, waaronder een creditcard en een streamingdienst.

“Ze planten vlaggen in markten die redelijk volwassen zijn en dus denk ik dat dat een uitdaging zal zijn voor Apple,” zei Gina Sanchez, CEO van Chantico Global, over het segment. “Ik denk wel dat Apple een spil moet maken, maar … ik denk dat dit een merkuitdaging voor Apple zal worden als er ooit een was.”

Wald ziet twee andere namen die zich kunnen indekken tegen elke tech squeeze: Microsoft en Amazon.

“Voor Microsoft komt hier een aandeel uit een nieuwe cyclus hoog in deze gemengde en dubieuze markttablet, die beter stand hield door de volatiliteit van Q4, ook op de terugweg hoger leidde, we zien dit als een teken van relatieve kracht. scoort goed in ons momentumwerk, “zei Wald.

Hij zei dat Microsoft ondersteuning zou moeten vinden voor $ 114 nadat hij midden maart boven dat niveau uit de lucht is gekomen. Sindsdien is het 3 procent gestegen.

“Voor Amazon is dit een bestand dat waarschijnlijk de meest tactische is dat het in jaren is geweest, en we zeggen dat dit kijkt naar de wekelijkse MACD [moving average convergence divergence indicator] die positief evolueert van de meest oververkochte conditie sinds 2014 met een langdurige uptrend die nog steeds intact, “zei Wald.

De indicator is sinds deze maand opwaarts gericht, wijzend op een trendverandering.

“Brede sterkte, relatieve sterkte, u wilt nog steeds deze snelgroeiende bedrijven bezitten,” zei Wald.

Apple heeft dit jaar bijna 20 procent toegevoegd, Microsoft is met 16 procent gestegen en Amazon heeft 18 procent gewonnen.